Tähtikerho ja avaruuskurssi…

Hyvää alkanutta syksyä, arvoista tähtitaivaan ystävät! 🙂

Lienee aika jälleen käynnistellä tähtikerhon toimintaa. Tällä kertaa lähdemme liikkeelle niin, että ensin on neljänä perättäisenä keskiviikkona tähtitieteen/kosmologian johdantokurssi kaupunginkirjastolla, alkaen ylihuomenna ke 7.9. klo 17-19. Tämä on kirjaston omasta aloitteesta järjestetty kurssi ’aloittelijoille’. Ohessa on asiaan liittyvät pari mainosta, joita voitte vapaasti levitellä tuttavillenne.

Eli tällä ’kurssillaä siinä käydään läpi aika lailla perusasioita. Olette tietysti kaikki tervetulleita, ja uskon että voitte ’konkareina’ tuoda oman arvokkaan lisänne kurssin antiin.

Sitten tämän jälkeen, ke 5.10. klo 18, alkaa ’normaali’ tähtikerhon toiminta Lyskalla tuttuun tapaan. Olisi hyvä saada jo nyt ehdotuksia aiheiksi kerhon toimintaan tälle kaudelle. Jo ehdotettuja aiheita ovat mm.: havainnoinnin juurille palaaminen (mm. Tomi Malmström, Pekka Koskiniemi ja Teemu Öhman), komeettojen luonne (Teemu Öhman), pimeän aineen luonne (Tauno Turunen), sekä fysiikan perusteorioiden keskinäinen ristiriitaisuus (Partow Izadi).

Toivottavasti moni pääsee kynnelle. Tapaamisiin piakkoin!

-Partow